Ena od glavnih storitev podjetja DigitPen je prevajanje besedil. Na svojem področju so izredno profesionalni, hitri, nudijo vam tudi urgentno prevajanje. Za vaše prevajanje besedil so dosegljivi 24 ur in tudi med vikendi. Cena je glede na kvaliteto zelo ugodna. Nudijo vam tudi informativni izračun cene prevedenih strani, preden se za njih odločite.

Prevajanje besedil potrebujemo v zelo različnih situacijah. Največkrat se prevaja diplomske in magistrske naloge, prevedejo vam tudi znanstvene in strokovne članke. Poleg tega tudi lektorijajo besedilo, preverijo slovnično in pravopisno pravilnost in uporabo terminologije. DigitPen vam prav zares nudi celovito ponudbo. Najboljše pa je, da vam ni potrebno vsake stvari plačevati posebaj, ker imate vse všteto v ceno.  Prevajanje besedil vam nudijo  v več kot 10-ih jezikih. Najbolj pogosto prevajnaje je v angleščini, nemščini in francoščini, nudijo pa tudi prevode v španski, ruski, italijansi, kitajski, hrvaški, srbski jezik in še v mnoge druge jezike.

prevajanje besedil

Velikokrat se lotimo prevajanja kar sami. Na spletu obstaja veliko strani, ki nudijo prevajanje besedil, najbolj obiskana stran je Google translate. Ste pa verjetno opazili, da je to prevajanje dobesedno in včasih prevedeno besedilo nima smisla. Te strani so super, če iščeš prevod ene ali dveh besed, za celotno besedilo pa vam ga odsvetujem. Prevedeno besedilo mora biti natančno in strokovno. Prednost prevajnaja besedil pri podjetju DigitPen je predvsem ta, da vas sproti obveščajo o prevodu in sodelujejo z vami, torej vam nudijo osebni pristop. Vedno so vam na voljo, zato vam ni potrebno skrbeti,ali bo vaš članek dobro preveden ali ne. Te storitve na spretnih straneh ni.

V podetju DigitPen so zaposleni številni strokovnjaki, ki se nenehno izobražujejo, zato da so njihove storitve boljše. Torej, če potrebujete pomoč pri prevodu diplomske naloge, strokovnega članka, oziroma, če potrebujete kakršnokoli prevajanje besdil, se obrnite na DigitPen. Ko boste enkrat zadovoljna stranka, boste vedno zadovoljna stranka.