Keramične ploščice uporabljamo večino v kopalnicah in straniščih. Nekateri si naredijo ploščice tudi kuhinji. Ampak ploščice so v bistvu stalnica v kopalnicah, lahko rečemo tako. Več o tem pa si lahko preberete na: https://sam.si/info/nasveti/116/gres_ploscice_keramicne_ploscice_z_izboljsanimi_lastnostmi/. Keramične ploščice so znane vsem. Vsi si jih položimo v kopalnicah, nekateri tudi kje drugje v hiši. Mislim pa, da si kopalnice brez ploščic sploh ne moremo prestavljati ali pa mogoče nekateri posamezniki. Danes imate na razpolago keramične ploščice že v marsikateri trgovini.

keramične ploščice

 

Izbira je velika, saj je res veliko različnih ploščic med katerimi lahko izbirate. Na voljo imate različne barve ter tudi velikosti. Bodite edino pozorni, kom izbirate ploščice na to ali so namenjene za tla ali za steno, ker recimo one za steno se na tleh lahko hitro poškodujejo in strejo. Drugače pa kot sem rekla izbira je pestra oziroma velika in vsak bo našel ploščice, ki mu bodo všeč. Seveda so pa tudi vedno bolj priljubljene kakšne velike ploščice, ker se hitreje položijo in delo je s tem dosti hitreje končano. Izbira je samo vaša. Kvalitetne ploščice in pa tudi velika izbira keramičnih ploščic je pa v trgovini Sam. Malo poglejte to trgovino in že tukaj lahko najdete keramične ploščice po vaših željah in okusu.

Ploščice so pomemben del kopalnice. Ker pa so dan danes že ploščice različnih barv, bo vsak našel nekaj po svojem okusu. Tako lahko naredite kopalnico v marsikateri barvi, ki vam je všeč. Sem pa prepričana, da boste našli takšne po vaših željah. Položite lahko keramične ploščice čisto sami ali pa zato najamete keramičarja, ki bo to naredil namesto vas. Seveda lahko pričakujete, da bodo mogoče s njegovo pomočjo položene malo bolje, ampak verjamem pa da tudi vi to zmorete in lahko naredite tako kot on. Zdaj če še pa nimate ploščic pa kar v najbližjo trgovino in si kupite svoje.