Spletno vedeževanje je sodobna oblika vedeževanja, to je vede, ki je prisotna že veliko veliko stoletij. Spletno vedeževanje je torej bolj moderen način napovedovanja prihodnosti, ki ga lahko opravite kar iz udobja vašega doma. Zakaj pa se ljudje sploh odločamo za takšen ‘poseg v prihodnost’? Smo preveč neučakani ali pa je morda strah tisti motivator, zaradi katerega se odločimo poiskati odgovore glede naše prihodnosti?

spletno vedeževanje

Za spletno vedeževanje se običajno odločimo, ko se znajdemo pred kakšno pomembno odločitvijo, na razpotju, ko ne vemo kaj in kako bi ravnali na ljubezenskem, zdravstvenem ali finančnem področju. Seveda se nekateri k spletnemu vedeževanju zatečejo tudi zgolj zato, ker si želijo nekakšnega pogovora ali svetovanja, prav tako pa je velik plus te oblike vedeževanja to, da je popolnoma anonimno, zato ste lahko brez skrbi, da bi v javnost prišla kakšna osebna stvar.

Spletno vedeževanje je nekaj, kar lahko preizkusite enkrat ali pa večkrat. Mora je na začetku malo strašljivo, saj ne veste kaj boste izvedeli, ampak če pogledate na to drugače – tudi sedaj ne veste kaj vas čaka v prihodnosti in le vprašanje časa je ali boste to izvedeli pri vedeževalki ali pa boste kar počakali in to enostavno doživeli. Odločitev je vsekakor vaša.
Tudi spletno vedeževanje nudi več vrst vedeževanja iz kart – na voljo so navadne karte, tarot karte ali pa ciganske karte. Vsak način je znanost zase, saj se prihodnost napoveduje na podlagi tistih kart, ki jih spraševalec izbere, vedeževalec pa mora dejstva prihodnosti razbrati iz simbolov in številk na izbranih kartah. Morda tega še ne veste, ampak pomembno je, da ko izbirate svoje karte, da ne izberete nekih naključnih kart, ampak le tiste ob katerih začutite neko energijo, kot da vas je nekaj pritegnilo k določeni karti. Le na ta način lahko spletno vedeževanje deluje.