Nadlani.si je brezplačni tiskani in spletni časopis, ki vas obvešča o vseh svežih novicah in informacijah in jih dobite na dlani. Njihova ekipa predanih piscev vsak dan izbira najbolj relevantne informacije s področja aktualnega dogajanja, zdravja, urejanja doma in vrta, tehnologije, potovanj, avtomobilizma in kulinarike. Tiskani časopis Nadlani.si izhaja na območju Dolenjske in Posavja, vsak 3. četrtek v mesecu, razen avgusta, ko imajo počitnice. Novinarji za vas dnevno iščejo informacije o dogodkih v dolenjskih in posavskih občinah in spodbujajo sodelovanje z lokalnimi organizacijami in društvi.

 Nadlani.si

Za vse tiste, ki novice radi preletavate v spletni obliki, ali pa stanujete izven Dolenjske in Posavja, na voljo verzija spletnega časopisa na spletni strani Nadlani.si. Cilj spletnega časopisa je, da so kvalitetne informacije in novice dostopne vsem in povsod, na brezplačen, hiter in enostaven način. Spletni portal Nadlani.si je uvrščen med najbolj brane spletne strani v Sloveniji po MOSS lestvici, zato jih lahko spremljate na spletni strani ali družabnih omrežjih. Tiskana izdaja izhaja v 11 dolenjskih občinah in pokriva vsa gospodinjstva v občinah Novo mesto, Trebnje, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Šentrupert, Mirna, Žužemberk, Mirna peč, Šmarješke toplice, Škocjan in Šentjernej, ter vse večje kraje in mesta, kot tudi odročne dolenjske vasi. Tiskano izdajo lahko najdete v vseh gostilnah, restavracijah, kavarnah, hotelih, občinah, šolah in ostalih javnih ustanovah, tretji petek v mesecu. Verjamejo, da bralcem in bralkam ponujajo nekaj novega in drugačnega.

V tiskani izdaji časopisa so redno objavljene oglase in obvestila lokalnih podjetij in trgovin, ki ponujajo svoje izdelke in storitve. Tudi na spletni strani so na voljo oglaševalske možnosti za lokalna podjetja in se trudi promovirati lokalno gospodarstvo in pomagati lokalnim podjetjem, da se lahko razvijajo in uspešno poslujejo. Prav tako v tiskani izdaji in na spletni strani objavlja tudi prispevke o lokalnih dogodkih in prireditvah, ki se bodo odvijali v občinah, ki jih pokriva. Bralci in bralke lahko izveste o različnih kulturnih, športnih in družabnih dogodkih, ki jih lahko obiščejo. Nadlani.si je vaš vir za vse aktualne novice in informacije, ki se dogajajo na Dolenjskem in Posavju.