Naravno čiščenje je trend zadnjih let, saj s tem ohranjamo naravo in še posebej pomembno je, da ohranjamo lastno zdravje, zdravje otrok in živali. Vemo, da je zelo pomembno, da je naše okolje čisto, da odpravimo čim več bacilov, virusov in bakterij. Čiščenje z naravnimi čistili je idealna rešitev za to, da ohranjamo lastno zdravje, ne uživamo kemikalij, se izognemo alergijam ter boleznim zaradi kemikalij in hkrati ohranjamo naravno okolje nedotaknjeno.

Poznamo primer, ko so doma čistili s čistili in so otroci ter kuža ves čas kihali, smrkali, kašljali in vsa družina se je počutila izjemno slabo. Niso vedeli, zakaj je tako, saj se prehranjujejo zdravo, velik ose gibljejo, ne živijo v pretiranem stresu in na splošno jim gre največkrat vse dobro.

naravno čiščenje

Nekega dne  se je mama odločila za naravno čiščenje stanovanja za preizkus, ker je sumila kemikalije, da povzročajo njihove težave. Čiščenja se je lotila z naravnimi čistili in učinek je bil izjemen. Kar naenkrat je kuža ozdravel. Za pse vemo, da ves čas nekaj ližejo in jedo s tal, tudi ta kuža ni bil izjema. Ko je jedel is tal in jih lizal po tem, ko so bila očiščena z naravnimi čistili, ni več imel nobenih alergij, popravila se mu je koža, ni se več praskal, ni več kihal in ni se več solzil.

Naravno čiščenje z naravnimi čistili in pomagalo samo kužku. Dejansko se je zdravje takoj izboljšalo celotni družini. Otroci so se veliko igrali na tleh, kar je za otroke naravno Tudi oni se valjajo po tleh, drsajo, se jih dotikaj z rokami, obrazom, nosom in tudi kdaj pa kdaj poližejo, saj se na začetku razvoja obnašajo približno kot kužki.

Naravno čiščenje je pripomoglo k temu, da so tudi otroci nehali biti preobčutljivi na vsem na hrano in obleko, niso imeli več izpuščajev niti alergij. Kar čudežno so izginile.