Vas mikajo gurmanski užitki, bi se radi malo razvajali in dovolili, da vam postrežejo profesionalno, z vseh strani? Če se boste slučajno kdaj mudili na Dolenjskem ali pa boste tja odšli na kakšen zanimiv izlet ali obisk, priporočamo, da jo obiščete, saj je oštarija Dolenjske Toplice pravi kulinarični biser v Dolenjskih Toplicah, torej na poti med Novim mestom in Kočevjem. Oštarija Dolenjske Toplice je zagotovo pravi kraj, kjer boste dobili vse, kar si zaželite.

oštarija dolenjske toplice

Oštarija ima dolgo tradicijo in je daleč naokoli znana kot gostinski objekt na visokem nivoju. Hrana je tam pripravljena iz skrbno izbranih sestavin, ki so zrasle v lokalnem okolju, postopki priprave jedi so natančni, okusi pa zadovoljijo tudi najbolj kritične goste. Lahko se odločite za večhodni meni in tako preizkusite njihove različne specialitete – od hladnih in toplih predjedi, do juh in seveda glavnih jedi, ki predstavljajo nek vrhunec pogostitve. Seveda pa vam Oštarija Dolenjske Toplice nudi tudi odlične sladice, ki so prava pika na i kulinaričnemu doživetju v Dolenjskih Toplicah tik ob tamkajšnjem termalnem centru. Za dodatek boste lahko poslušali še živo glasbo in se sprostili ob prijetnih ritmih, prijazno osebje pa bo ustreglo vsem vašim željam in vam na mizo prineslo vse tisto, kar si boste zaželeli. Upoštevajo tudi prav posebne želje, tako da je Oštarija Dolenjske Toplice res kraj, kjer se bose počutili prijetno in zadovoljno.

Obiščite torej Dolenjsko, raziščite njene bisere, podajte se v odkrivanje njenih skritih kotičkov. Oštarija Dolenjske Toplice je zagotovo kotiček, kamor se boste še radi vrnili, saj nudijo ne le odlično kulinarično doživetje, temveč tudi izbrano žlahtno kapljico ali katero koli drugo pijačo, in seveda osebje, kot ga lahko le iščete. Prepustite se jim, vse bodo naredili namesto vas, običajno kosilo pa vam bodo spremenili v doživetje, ki si ga boste še dolgo časa zapomnili. Se vidimo v Dolenjskih Toplicah!