Ko se vaši malčki prvič spravijo na kolo, rolerje ali na kakšno podobno sredstvo, je treba v prvi vrsti poskrbeti tudi za njegovo varnost. Otroška čelada Nutcase se prodajajo v številnih specializiranih trgovinah s kolesi in drugo podobno opremo. Pri tem ima zelo pomembno vlogo tudi čelada. Ta mora biti ravno prav velika, saj prevelika ali premajhna čelada malčku ne koristi kaj dosti. 

In če želite malčku nuditi največjo mero varnosti na kolesu, je Nutcase čelada več kot odlična izbira zanj. Čelada se ponaša s prav posebnim dizajnom oziroma videzom ter ustreza prav vsem standardom kakovostne čelade. 

čelade

Nakupovanje čelade v specializirani trgovini 

Še preden s svojim malčkom vstopite v fizično trgovino ter mu kupite čelado, si vse vrste čelad, ki pridejo v poštev zanj, skupaj ogledata kar v spletni trgovini. Ko boste vstopila še v fizično trgovino, pa poskrbite, da bo otrok čelado tudi pomeril. Tako boste najhitreje videli, ali je velikost čelade ustrezna za otroka ali ne. 

Zapenjanje in odpenjanje z eno roko 

Čelada Nutcase je torej poznana predvsem po svoji kakovostni izdelavi, vrhunskih materialih, iz katerih je narejena, posebnost pa je tudi prav posebna magnetna zaponka, ki v največji meri preprečuje, da bi se uporabnik uščipnil ter tako omogoča zapenjanje in odpenjanje z eno roko. 

Čelade priznanega svetovnega proizvajalca lahko kupite v priljubljeni spletni trgovini, kjer so vam na voljo številne različice čelad. Med seboj se razlikujejo po obliki in ne nazadnje tudi po barvah. Lahko izbirate med čeladami, ki so namenjeni fantom, in tudi takimi, ki barvno ustrezajo predvsem deklicam. 

Čelada Nutcase bo vašega otroka torej odlično zaščitila. Če mu boste kupili ravno prav veliko, ga bo ta zelo dobro obvarovala tudi pred večjimi udarci pri padcu. Čeprav uporaba čelade obvezna le do določenega leta starosti, pa vam jo priporočamo za uporabo ne glede na to, koliko let imate.