Augmentacijska mamplastika ali povečanje dojk je danes kar aktualen poseg. Ta pa se opravi tako, da se v prsino tkivo vstavi prsne vsadke in s tem povečamo volumen dojk. Za več informacij kliknite na  https://n-suvorov.com/povecanje_dojk_augmentacijska_mamaplastika/. Povečanje dojk je vendar poseg, ki pomaga povečati volumen oziroma prostornino prsi,. Za povečanje dojk se danes odloči veliko žensk. Seveda pa en gre samo za izgled in počutje. Za povečanje dojk se odloči velik procent ženska zaradi staranje, nosečnosti ali pa prevelike izgube teže. Tako se jim dojke malo povesijo in to ne izgleda dobro, seveda pa tudi ni zdravo. Mnoge ženske imajo težave zaradi povešenih oziroma prevelikih dojk, saj škodujejo njihovim hrbtenicam.

povečanje dojkPovečanje dojk je poseg, ki prispeva k vaši samopodobi in izboljša samozavest, hkrati pa tudi prispeva k usklajenemu videzu vašega telesa. Se a tudi zgodi, da nekateri s tem posegom pretiravajo. Pogosto se zgodi tako, da ženska želi preveliko velikost prsi, kar se lahko zgodi da je nevarno.

 

Estetska kirurginja Nina Suvorov je doktorica medicina, ki svoje delo opravlja v estetski kirurgiji N-suvrov. Ta vas bo še bolj intimno razumela, saj ima s tem že dolgoletne izkušnje in ve kaj dela. Seveda pa vam bo tudi svetovala glede samozavesti in samopodobe, saj se s tem sooča vsak dan. Večina žensk se odloči za povečanje dojk, ker imajo majhne prsi in si niso všeč, saj se jim ne skladajo z ostalim telesom ali pa so se jim preprosto povesile zaradi starosti, dojenja ali pa hujšanja, kar je pri ženskah kar pogosto. Naredi se tudi to, da se ženskam preprosto ne da nositi push up nedrčkov in je povečanje dojk neka hitra rešitev, za katero se odločijo. Za povečanje prsi pa se tudi odločijo ženske, ki imajo nesimetrične prsi, ali pa  so različne oblike, kar se tudi pogosto dogaja, to pa je razlog za pomanjkljivo samozavest.