Če želite imeti dobre PVC ograje, si lahko ogledate ponudba PVC ograj, kjer so ograje izdelana iz enake surovine kot PVC okna. Profili za ograje so laboratorijsko preizkušene, izredno visoke kvalitete ter so UV stabilizirane. Najpomembnejše je to, da niso izdelane iz recikliranega materiala.

Namenjeni in izdelani so bili za zunanjo uporabo, ter so odporne na klimatske vplive. PVC ograje so prilagojene za področja, kjer je zelo hladno ali pa vroče vreme in so zelo odporne, tudi na vplive soli v primorskih področjih. PVC ograja se lahko čisti s čistili, ki se uporabljajo v gospodinjstvu. Izdelane so iz več barv  (beli, oker-beš barvi, sivi ter kot zlati hrast). Ograje ne potrebujete vzdrževati, kar nam prihrani ogromno na denarju in času. PVC ograjo lahko naročite tako, da naročite kompletni material in jih sami zmontirate ali pa, da jo v celoti izdela podjetje.

PVC ograje

Letvice na balkonskih ograjah so lahko nameščene v poševni, horizontalni ali vertikalni obliki. PVC vrata in PVC ograje so izdelana tako, da so vijaki nevidni. Vijaki ki držijo PVC letvice so nerjaveči rostfrei-inox. Na zgornjem delu je ograjni ročaj (PVC)- naslonjalo. Na balkonskih ograjah lahko imate tudi izdelano cvetlično korito za vaše rožice. Lahko je vzdolž cele ograje ali pa je točkovno (na določenih delih). PVC vrtne ograje so izdelane iz enakih materialov (letvic) kot PVC ograje.

PVC letvice so primerne za dvoriščna vrata, ker so lahke in zelo obstojne. Nikakršne možnosti nebo bilo, da se bodo vaša dvoriščna vrata povešala.

Vrtne ograje se lahko montirajo med obstoječimi stebri ali med novimi PVC stebri, lahko pa tudi na ograjno kovinsko konstrukcijo. Za izdelavo stebrov se uporabljajo samo nerjaveči materiali (aluminij, pocinkane cevi in rostfrei-inox). Letvice pri vrtni ograji so lahko nameščene vertikalno ali pa horizontalno. Oblika ograje je lahko vbočena, izbočena ali ravna.