Rojstni dnevi, krsti, obhajila, birme, poroke, poslovni dogodki … To je le nekaj izmed dogodkov, za katere ponavadi potrebujemo vabila. Ustvarite odštekano vabilo in si tako zagotovite visoko udeležbo na svojem dogodku.

V življenju vsakega posameznika se zvrsti nemalo dogodkov, ki si jih želimo obeležiti s svojimi prijatelji, sorodniki in znanci. No, da bi povabljenci sploh vedeli, da so kam povabljeni oz. da vi nekaj praznujete, je potrebno oblikovati vabila. Vabila lahko oblikujete sami in si jih kar doma natisnete na papir, zaprete v kuverto in razdelite med povabljence, lahko pa tisk vabila prepustite izkušenim strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo z oblikovanjem in tiskom vabil ter tako natanko vedo, kako naj bi vabilo izgledalo, da se bo nanj odzvalo kar največ ljudi. Brez povabljencev pač ni uspešne zabave oz. prireditve, kajne?

tisk vabila

Ustvarite odštekano vabilo in si zagotovite visoko udeležbo.

Ne glede na to, ali boste vabilo oblikovali sami, ali pa bodo to namesto vas storili drugi, morate upoštevati nekaj »pravil«, ki bodo poskrbela za velik odziv na vabila. Najprej je potrebno natančno začrtati, za kakšen dogodek gre (praznovanje rojstnega dne, poroka, poslovni dogodek itd.) in temu primerno oblikovati vabilo. Vabila naj bodo privlačna in učinkovita hkrati, kar pomeni, naj lepo izgledajo, obenem pa naj posredujejo zgolj osnovne informacije o dogodku – kdo ga prireja, kdaj, kje, za kakšen dogodek sploh gre. Če morate za organizacijo dogodka vedeti točno število ljudi, na rob vabila napišite še naj vam do nekega datuma sporočijo svojo (ne)udeležbo. Paziti morate, da vabilo ni prenatlačeno niti z besedilo niti z grafično podlago, saj bo to ljudi odvrnilo od udeležbe. Ljudje pa smo tako ali tako vizualni tipi, zato bolj ko bo vabilo odštekano in unikatno, večja verjetnost je, da se bodo ljudje nanj odzvali.

Tisk vabila je nujen korak pri organizaciji vsakega dogodka, pa naj gre za praznovanje rojstnega dne, poroke, poslovni dogodek itd. Tisk vabila lahko prepustite izkušenim strokovnjakom, ki bodo za vas oblikovali unikatna in odštekana vabila, ki bodo prepričala povabljence, da se na vabilo odzovejo.